XI Trobada diocesana de famílies - PRESENTACIÓ



Aquest any,  els Secretariats de la Família i de Catequesi, seguint amb la voluntat de ajudar a les famílies com educadores dels seus fills i concretament en el seu procés de maduració en la fe, hem programat per diumenge dia 25 de febrer, la “XI Trobada diocesana de famílies amb fills a la catequesi”, serà el col·legi Sant Francesc de Ferreries qui ens acollirà. El nostre desig és que sigui una jornada que pugui tenir continuïtat a les diverses parròquies de la nostra diòcesi i que sigui motiu i pretext per a seguir treballant amb les famílies en un àmbit més personal.

Aquest any ens ajudarà en la reflexió el professor mallorquí Lluis Ballester, doctor en Sociologia i filosofia que ens presentarà el tema: “Millorar la comunicació per enfortir la família.”, paral·lelament a aquesta xerrada, els fillets en edat catequètica participaran en una dinàmica relacionada amb aquest tema. Com altres anys, també hem pensat amb el més petits, per açò hi haurà guarderia pels menors de 6 anys. Al migdia celebrarem tots junts l’Eucaristia i  acabarem la trobada després del dinar, que cadascú portarà.
Com veieu és un programa prou interesant i al que podeu convidar no tan sols a les famílies de catequesi, sinó també a les famílies dels moviments cristians i a qualsevol altre família de la vostra parròquia.
Confiem amb el vostre suport i difusió perquè aquesta “XI Trobada Diocesana de Famílies amb fills a la Catequesi” tingui tant bona acollida com les anteriors.

Ben cordialment,


             Secretariats Diocesans de Família i Catequesi

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El ciri Pasqual

LA FESTA DE TOTS SANTS A LA CATEQUESI

Lectures de Maria